Webinar: ADHD - Fra diagnose til trivsel

Dette webinaret er en unik mulighed for dig som voksne med ADHD, til at lære mere om diagnosen og opnå ny indsigt i, hvordan du kan håndtere symptomerne i dagligdagen.

Webinaret er også relevant for dig, der mistænker at have ADHD, er pårørende eller har anden kontakte til diagnosen.

Jeg, Lisa Thygesen, leder webinaret og vil dele min ekspertise og erfaring med dig. Jeg vil indvie dig i de forskellige udfordringer, som voksne med ADHD kan møde, og præsentere dig for praktiske strategier og teknikker, som du kan bruge til at forbedre din livskvalitet.

Som psykoterapeut med speciale i ADHD, er min passion at hjælpe andre med at leve et bedre liv med deres diagnose. Jeg dele både personlige og professionelle perspektiver omkring, hvordan man kan håndtere ADHD i voksenlivet.

God fornøjelse.