#Lisa_dec21_03 2

“Jeg har aldrig før mødt en som Lisa, hverken via mit arbejde, hvor jeg dagligt samarbejder med psykologer og terapeuter eller i mit privatliv.

Uden Lisas hjælp, omsorg og “irriterende” spørgsmål, der får mig til at reflektere og tænke anderledes, var jeg ikke her hvor jeg er – Lisa er ganske enkelt noget helt særligt og formår i sin profesionelle tilgang, også at byde ind med sine personlige erfaringer på en meget fin og autentisk måde, så man får lyst til at åbne endnu mere op – netop fordi hun skaber et trygt, omsorgsfuldt og tillidsfuldt rum”

– Kvinde, 40 år

“Lisa hjalp mig på magisk vis (ja, jeg synes det var magisk) hun hjalp mig tilbage til mig selv.

Jeg kom igennem sorg vrede, desperation og opgivelsen uden at jeg på noget tidspunkt følte en vaklen fra Lisas side. Hendes behagelig måde at være på, gjorde det nemt for mig at tale om alt hvad der var nødvendigt, for at finde svar.

Lisa evnede hurtigt at finde ind til kernen og nænsomt og bestemt blev jeg guidet til at finde de svar jeg bar i mig selv. Og endda mindst lige så vigtigt at lave de spørgsmål falde som kun andre kunne svare på.

Jeg kan derfor på de varmeste anbefale Lisa til dig, der står et sted i livet, hvor du har det svært

Alle mine samtaler med Lisa er i øvrigt foregår via telefon og det var for mit vedkommende et kæmpe plus i mit daværende kaos.”

– Mand, 48 år

“På vej tilbage til arbejde efter sygemelding med stress,  fik jeg et online stressforløb hos Lisa. 

Hurtigt og kompetent blev situation skitseret, og med Lisas opfølgende spørgsmål fik jeg noget at arbejde videre med.

Med samtaler efter at være startet på nedsat tid, fik jeg redskaber til at sikre en succesfuld tilbagevenden til fuldtid.

Jeg giver Lisa min varmeste anbefaling som en faglig yderst kompetent og empatisk behandler.”

– Mand, 45 år