Webinar

Nu kan du købe adgang til optagelsen af webinaret “ADHD – fra diagnose til trivsel”

For at få adgang, skal du blot sende mig dit navn og din mailadresse, hvorefter jeg vil sende dig en faktura. Når fakturaen er betalt via MobilePay, så sender jeg dig et link til webinaret, hurtigst muligt. 

Du kan sende informationerne til mig på mail: kontakt@lisathygesen.dk

Det koster 175 kr.

Dette webinaret er en unik mulighed for voksne med ADHD til at lære mere om deres diagnose og opnå ny indsigt i, hvordan de kan håndtere symptomerne i deres dagligdag.

Webinaret er også relevant for dig, der mistænker at have ADHD, er pårørende eller har anden kontakte til diagnosen.

Jeg, Lisa Thygesen, leder webinaret og vil dele min ekspertise og erfaring med dig. Jeg vil indvie dig i de forskellige udfordringer, som voksne med ADHD kan møde, og præsentere dig for praktiske strategier og teknikker, som du kan bruge til at forbedre din livskvalitet.

Som psykoterapeut med speciale i ADHD, er min passion at hjælpe andre med at leve et bedre liv med deres diagnose. Jeg dele både personlige og professionelle perspektiver omkring, hvordan man kan håndtere ADHD i voksenlivet.

God fornøjelse.

Miniwebinar: ADHD – Grundlæggende forståelse af diagnosen hos voksne

OBS tilmelding nødvendig.
Et webinar, der giver en dybere forståelse af, hvad ADHD er, hvordan det diagnosticeres og hvordan det kan påvirke voksne. ADHD kan manifestere sig på forskellige måder, og symptomerne kan variere fra person til person. Dette webinar vil give dig en grundlæggende forståelse af de forskellige symptomer, der er forbundet med ADHD, og hvordan de kan manifestere sig hos voksne.

Du vil også lære om de forskellige behandlingsmuligheder, der er til rådighed for voksne med ADHD. Udover behandlingsmulighederne vil webinaret også tage fat på de udfordringer, som voksne med ADHD ofte står overfor.

Dette webinar er designet til at give dig en grundlæggende forståelse af ADHD hos voksne og hjælpe dig med at navigere i diagnosen og dens konsekvenser. Du vil lære at identificere symptomerne, forstå årsagerne og få en bedre forståelse af, hvordan du kan håndtere ADHD i hverdagen. Dette Webinar er velegnet til både personer med ADHD og deres pårørende, til voksne, der mistænker at have diagnosens, amt til professionelle, der arbejder med mennesker med ADHD.
Webinaret afholdes i samarbejde med Zevio og tilmelding foregår på deres hjemmeside.