Om Lisa:

Med en rigdom af livserfaring, et 20-årigt arbejdsliv inden for sundhedssektoren, samt en 4-årig overbygning som psykoterapeut, har jeg opnået en dyb forståelse for menneskers helbred, både fysisk og psykisk. Desuden er jeg selv, i mit voksne liv blevet diagnostiseret med ADHD, og har det tæt ind på livet i min familie. Dette har givet mig et særligt afsæt og et solidt og dybdegående kendskab til, hvordan jeg kan hjælpe mennesker med at forstå og håndtere deres mentale og følelsesmæssige udfordringer, i livet med ADHD. Gennem psykoedukation, accept og ansvar guider jeg mennesker til at opnå det liv de ønsker.

Vores mentale helbred er lige så vigtigt som vores fysiske helbred, og jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe mennesker med at opnå det liv, de ønsker. Ved at arbejde sammen kan vi skræddersy et forløb, der passer til netop dit behov og sammen finde vi vejen til dine mål.

Jeg gør mig umage for at skabe en tryg og fortrolig atmosfære, hvor mine klienter føler sig komfortable og i stand til at åbne op og dele deres tanker og følelser. Jeg sætter en ære i at lytte, anerkende og respektere mine klienters unikke livserfaringer og perspektiver. Mit mål er at hjælpe mine klienter med at forstå og håndtere deres udfordringer, forbedre deres mentale velbefindende og opnå en bedre livskvalitet.

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig og hjælpe og guide dig til at opnå et mere balanceret og tilfredsstillende liv.