Udtalelser:

“Da livet gjorde allermest ondt, mit overblik forsvandt, og følelsen af indre uro og troen på mig selv, ikke længere var til stede, kontaktede jeg Lisa.

At være i livskrise er en frygtelig smerte og følelse. Gennem mine telefoniske samtaler med Lisa fik jeg den mest dygtige, kompetente, omsorgsfulde og nærværende terapeut.

Det har været både den hårdeste og samtidig smukkeste rejse, jeg har været på.

Jeg frygtede, at telefoniske samtaler, ville forhindre mig i at åbne mig, men jeg opdagede det stik modsatte, jeg blev mere ærlig, jeg oplevede, at jeg hurtigere turde være mig, og med Lisas omsorg og professionelle tilgang var jeg tryg og følte mig godt passet på, på trods af afstand.

Lisa rummer det hele menneske, både det lette og det svære. Hun er tydelig, nærværende, omsorgsfuld og topprofessionel. Lisa er årsagen til, at jeg er, hvor jeg er i dag og mit forløb med Lisa har uden tvivl været en af de største gaver, jeg har givet mig selv.”

– Kvinde 40 år

Min oplevelse i terapi hos Lisa har været livsændrende. Jeg har følt mig set og hørt på en måde, jeg aldrig har oplevet før. Som en mand på 42 med ADHD har jeg ofte følt mig overvældet af min diagnose og de udfordringer, det indebærer i hverdagen. 

Med Lisas hjælp har jeg lært at tackle mine symptomer og håndtere mine opgaver på en effektiv og bevidst måde.

Lisa har været en kompetent og empatisk terapeut, der har hjulpet mig med at forstå min diagnose og give mig praktiske værktøjer til at håndtere den. Jeg føler mig nu i stand til at tackle hverdagen med ADHD på en måde, der fungerer for mig, og jeg har fået en stærkere følelse af selvtillid og selvværd.

Mit forløb hos Lisa har været både lærerigt og opbyggende, og jeg er taknemmelig for alt, jeg har lært og alle fremskridt, jeg har gjort under hendes vejledning. 

Jeg vil varmt anbefale Lisa til andre, der søger hjælp til at tackle ADHD.

– Mand 42 år

“Lisa hjalp mig på magisk vis (ja, jeg synes, det var magisk), hun hjalp mig tilbage til mig selv.

Jeg kom igennem sorg, vrede, desperation og opgivelse, uden at jeg på noget tidspunkt følte en vaklen fra Lisas side.

Hendes behagelige måde at være på gjorde det nemt for mig at tale om alt, hvad der var nødvendigt for at finde svar.

Lisa evnede hurtigt at finde ind til kernen, og nænsomt og bestemt blev jeg guidet til at finde de svar, jeg bar i mig selv. Og endda mindst lige så vigtigt at lade de spørgsmål falde, som kun andre kunne svare på.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Lisa Thygesen til dig, der står et sted i livet, hvor du har det svært.

Alle mine samtaler med Lisa er i øvrigt foregået via telefon, og det var for mit vedkommende, et kæmpe plus i mit daværende kaos.”

– Mand 55 år

“Et samtaleforløb hos Lisa var en afgørende oplevelse for mig. Jeg havde mistanken om ADHD, men jeg var i tvivl. Lisa støttede mig igennem udredningsprocessen, og da jeg endelig fik diagnosen, følte jeg en stor lettelse.

Lisa har været en fantastisk støtte, og har hjulpet mig med at forstå og håndtere mine udfordringer med ADHD. Jeg har bla. lært hvordan jeg kan hjælpe mig selv gennem accept og forståelse, og  det har gjort en stor forskel i min hverdag.

Jeg er evigt taknemmelig for den opbakning og vejledning, jeg har modtaget hos Lisa. Jeg føler mig nu i stand til at tackle mine ADHD-relaterede udfordringer med større selvindsigt og kompetencer. 

Lisa får min største anbefaling.”

– Kvinde 28 år

“Lisa har hjulpet mig på en måde, som jeg aldrig havde tænkt var mulig. Jeg følte mig tabt og fortvivlet, da jeg fik diagnosen ADHD sent i livet, men med Lisas støtte og viden har jeg lært at forstå og håndtere min diagnose. Hun har givet mig de værktøjer, jeg har brug for, for at leve et godt liv med ADHD. Jeg er så taknemmelig for den rejse, vi har været på sammen og kan varmt anbefale hende til andre i en lignende situation.”

– Kvinde 57 år

“Jeg har fået mega god hjælp hos Lisa. Lisa har været en stor hjælp og lyttede altid til mig. Jeg føler mig nu mere selvsikker og glad i hverdagen. Jeg har lært at forstå min ADHD bedre og har fået hjælp til at tackle hverdagen. Mit liv er så meget federe nu.

Har man ADHD, så er det Lisa man skal have fat i”

– Mand 33 år

“Lisa hjalp mig med at turde tage skridtet og blive udredt for ADHD. Jeg var bange for, hvad andre ville tænke, men Lisa gjorde mig tryg og støttede mig hele vejen igennem.

Takket være hende ved jeg nu en masse om diagnosen og det har gjort mig liv meget bedre liv. Jeg kan nu se mulighederne i stedet for begrænsningerne og jeg føler mig meget mere fri og bevidst om mig selv.”

– Kvinde 38